Operatiunea de transport mobilier este o operatiune complexa, care necesita, in primul rand, o alegere optima a vehiculului de transport, precum și alegerea optima a rutei de transport.

Alegerea optima a vehiculului

Nu vom alege un vehicul prea mare, pentru ca nu este eficient nici din punctul de vedere al costurilor (închirierea unui vehicul mai mare va costa mai mult, consumul de carburant poate fi mai mare), nici din punctul de vedere al siguranței bunurilor pe timpul transportului (daca nu sunt bine ancorate, au spatiu unde sa se deplaseze, putandu-se deteriora, uneori chiar distruge), nici chiar din punctul de vedere al siguranței transportului (deplasarea unei piese de mobilier mai grele poate, în cazuri rare, dezechilibra remorca, provocand accidente).

Alegerea optima a rutei de transport

Ruta de transport trebuie, de asemenea, aleasa cu atenție. Dacă este vorba de transportul dintr-o localitate intr-alta, nu se alege, neapărat, ruta cea mai scurta. Se tine cont, întotdeauna, de starea drumului; daca ruta cea mai scurta este plina de denivelări sau exista obstacole, care pot pune probleme trecerii unui vehicul cu remorca, atunci se va alege o ruta alternativa, care sa permita transportul bunurilor in deplina siguranta, precum și cai de acces care sa permita accesul, in functie de marimea vehiculului de transport.

Contactati-ne!

Trimite o cerere de oferta

  date de contact

  Adresa birou

  127 Double Street, Dublin,
  United Kingdom.

  Numere de telefon

  p: (+123) 555 8888
  p: (+123) 555 8899

  E-mail

  E: support@rstheme.com
  E: info@codesless.com

  Program

  Mon-Fri: 10:00-18:00
  Sat-Sun: 10:00-14:00