Debarasare mobilier vechi, care necesita înlocuire

     In cazul în care mobilierul nu mai este utilizabil, debarasarea nu implica prea multa atenție pentru bunul respectiv, care si-a încetat durata de viata, ci la manipularea părților componente. Uneori, nu se mai desface mobilierul in maniera normala, putând rezulta parti ascuțite, tăioase, care pot provoca rănirea manipulantilor. O atenție deosebita, in cazul unei astfel de operatiuni, se acorda manipulării pieselor de mobilier.

 •  

 

Debarasare mobilier in vederea realizării lucrărilor de zugrăvirea

     In acest caz, fie intreg mobilierul se aduna intr-o singura camera,care se va zugravi ultima, fie se transporta la un spațiu de depozitare. In cazul în care se aduna toată mobila intr-o singura camera, este important ca aceasta sa fie depozitata folosind spațiul existent cat mai eficient posibil. Nu mai este nevoie de impachetare, spre deosebire de cazul în care mobila se stochează intr-un alt spațiu de depozitare.

Debarasare in vederea stocării pe termen lung

     In acest caz, este vorba, de regula, de piese de mobilier care au o anumita valoare, sentimentala și baneasca, deci trebuie luate masuri de protecție sporite. In primul rand, se recomanda curatarea temeinica a pieselor respective de mobilier, degresare și despăgubire, precum și o buna uscare, ulterioara, apoi o impachetare in ambalaje potrivite, care sa nu retina umezeala, care afectează atat lemnul, cat si părțile metalice. 

Contactati-ne!

Trimite o cerere de oferta

  date de contact

  Adresa birou

  str Dambovitei nr 15, Bucuresti

  Numere de telefon

  0721.188.607

  E-mail

  tzutransport@yahoo.com

  Program

  Luni - Sambata 9;00 - 20:00