debarasare mobilier Contactati-ne! Sericiile de debarasare mobilier sunt servicii adaptate unor nevoi speciale, servicii pe care noi le punem la dispozitia clientilor, ori de cate ori este nevoie. Mutari mobilier office Contactati-ne! Pentru servicii de mutari mobilier office, care impun, de cele mai multe ori, anumite cerinte specifice, ne adaptam coditiilor existente la fata locului. Transport mobilier Contactati-ne! Serviciile de transport mobilier se pliaza pe necesitati specifice, in functie de cantitatea si dimensiunea pieselor de mobilier care trebuiesc transportate.

Servicii Transport Mobila

De fiecare data cand este nevoie de transport mobilier, fie in interiorul aceluiasi spatiu, fie dintr-o locatie intr-alta, noi, ca firma specializata in domeniu oferim servicii complete: dezasamblare ( daca este cazul), impachetare, manipulare, transport, despachetare, aranjare sau rearanjare, in functie de solicitari.

Apelul la  compania noastra face ca, o intreaga operatiune care poate fi extrem de complicata, sa se desfasoare fara cea mai mica problema.

In functie de amploarea operatiunii, dispunand de o vasta experienta in domeniul  mutari mobila,  stim exact cat personal este necesar, de ce echipamente si ambalaje este nevoie si ce mijloc de transport este cel mai potrivit, pentru a duce la bun sfarsit operatiunea.

Transport Mobilier presupun printre altele:

 • Coordonarea procesului de mutare;
 • Echipajele noastre vor ambala toate obiectele. personale incepand cu hainele, electronicele si electrocasnice si terminad cu pian. Se folosesc folii protectoare cu bule pentru obiectele fragile, cutii, precum si alte echipamente;
 • Demontarea si apoi remontarea obiectelor de mobilier (Este necesara pentru mutarea obiectelor mari de mobilier si este efectuata de personal calificat);
 • Manipularea mobila si transportul acestora la destinatie;
 • Toate aceste servicii se realizeaza de asemenea cu personal calificat si cu experienta, folosind autoutilitare noi si curate. Obiectele la destinatie sunt asezate si montate pe pozitia indicata de dvs.
Contactati-ne!

Trimite o cerere de oferta

  date de contact

  Adresa birou

  127 Double Street, Dublin,
  United Kingdom.

  Numere de telefon

  p: (+123) 555 8888
  p: (+123) 555 8899

  E-mail

  E: support@rstheme.com
  E: info@codesless.com

  Program

  Mon-Fri: 10:00-18:00
  Sat-Sun: 10:00-14:00