Companiile, diversele afaceri din mediul de business, corporațiile pot sa aibă nevoi specifice in ceea ce privește operațiunile de mutare mobilier.

Mutare mobilier de mari dimensiuni sau mobilier cu greutate mare

Unele companii dețin piese de mobilier de mari dimensiuni, care necesita fie demontare în parti de dimensiuni mai mici (cazul cel mai fericit),care pot fi manipulate și transportate mai usor,  fie manipularea cu echipamente speciale, pentru ca, in acest caz, forta umana poate sa nu fie suficienta pentru realizarea operatiunii in perfecta siguranta. Dispunem atat de experienta și cunoștințele necesare, cat si de echipamentele necesare unei astfel de operatiuni.

Mutare echipamente de birou sau chiar echipamente de producție

Si in cazul acestora, nevoile in cazul mutării lor sunt speciale, fiind nevoie de soluții individualizate, personalizate, adaptate corect fiecărui caz in parte. Poate fi vorba despre echipamente de birou sensibile, care trebuie bine protejate in timpul transportului, sau de alte piese, ce necesita o grija deosebita in manipulare și transport. Compania noastra are posibilitatea de a oferi, atat solutii potrivite de manipulare, cat si de transport, pentru astfel de operatiuni.

Contactati-ne!

Trimite o cerere de oferta

  date de contact

  Adresa birou

  Str Dambovitei nr 15, Bucuresti

  Numere de telefon

  0721.188.607

  E-mail

  tzutransport@yahoo.com

  Program

  Luni - Sambata 9;00 - 20:00