debarasare mobilier Contactati-ne! Sericiile de debarasare mobilier sunt servicii adaptate unor nevoi speciale, servicii pe care noi le punem la dispozitia clientilor, ori de cate ori este nevoie. Mutari mobilier office Contactati-ne! Pentru servicii de mutari mobilier office, care impun, de cele mai multe ori, anumite cerinte specifice, ne adaptam coditiilor existente la fata locului. Transport mobilier Contactati-ne! Serviciile de transport mobilier se pliaza pe necesitati specifice, in functie de cantitatea si dimensiunea pieselor de mobilier care trebuiesc transportate.

Mutare mobila in Siguranta cu Tzu

Firma noastra profesionista de mutari mobila Bucuresti, scapi de stresul relocarii. Pesonalul nostru este capabili sa execute orice lucrare, fie ea mutarea unei locuinte, fie montarea pieselor de mobilier mai complexe. Ne vom ocupa de fiecare obiect cu grija sporita. Firma noastra iti garanteaza ca foloseste materiale de protectie folie cu bule, folie stretch,paturi, cutii orice pentru o siguranta deplina pe parcursul mutarii sau transportului.

Companiile, diversele afaceri din mediul de business, corporațiile pot sa aibă nevoie specifice in ceea ce privește operațiunile de mutare mobila.

Mutare mobilier de mari
dimensiuni sau mobilier cu greutate mare

Unele companii dețin piese de mobilier de mari dimensiuni, care necesita fie demontare în parti de dimensiuni mai mici (cazul cel mai fericit),care pot fi manipulate și transportate mai usor,  fie manipularea cu echipamente speciale, pentru ca, in acest caz, forta umana poate sa nu fie suficienta pentru realizarea operatiunii in perfecta siguranta. Dispunem atat de experienta și cunoștințele necesare, cat si de echipamentele necesare unei astfel de operatiuni.

Si in cazul acestora, nevoile in cazul mutării lor sunt speciale, fiind nevoie de soluții individualizate, personalizate, adaptate corect fiecărui caz in parte. Poate fi vorba despre echipamente de birou sensibile, care trebuie bine protejate in timpul transportului, sau de alte piese, ce necesita o grija deosebita in manipulare și transport. Compania noastra are posibilitatea de a oferi, atat solutii potrivite de manipulare, cat si de transport, pentru astfel de operatiuni.

Mutari mobila la pret mic

Pretul va fi stabilit de un expert, estimarea putand fi facuta prin telefon sau direct la domiciliu pentru a stabili cu exactitate pretul. Costul este calculat in functie de diferiti factori esentiali ce pot fi cuantificati:

  • Mobilierul sa fie pregatit ( infoliat, Demontat )
  • Bagajele si cutiile gata de mutare
  • Distanta intre locatii
  • Distanta pana la masina sa nu fie mai mare de 20-30 metri
  • Complexitatea mobilierului

 

Contacteaza-ne    0721.525.828

Stabileste acum o intalnire cu expertul nostru si alege firma noastra profesionista in mutari. Vei beneficia de siguranta si calitate asigurata.  Acesta va evalua in prezenta dvs. inventarul odata cu toti ceilalti factori mentionati mai sus. Dupa stabilirea pretului lucrarii de mutari mobilier se poate intocmi pe loc un contract in care se prevad termenii efectuarii lucrarii respective.